Dolar
32.39
Euro
35.07
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,539.10
BTC/USDT
70,180.00
BIST 100
9,103.89
Gündem

Türkiye ve dünya gündemi

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

24.02.2018 - Güncelleme : 24.02.2018
Türkiye ve dünya gündemi

ANKARA

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş ve Osmaniye'de partisinin 6. olağan il kongrelerine katılacak.

2- AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin 6. olağan il kongrelerine katılacak, Malatya Büyükşehir Belediyesini ve Kayseri Valiliğini ziyaret edecek.

3- Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin ilçesini işgal eden terör örgütü YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin gelişmeler izleniyor.

4- Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Valilik ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Türkiye Gençlik Vakfı'nın Atatürk Üniversitesinde düzenlediği "Gençlerle Başbaşa" programına iştirak edecek.

5- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, AK Parti Yumurtalık ve Ceyhan ilçe kongrelerine katılacak.

6- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ev sahipliğinde düzenlenecek Tekstil ve Hazır Giyim Sektörü İstişare Toplantısı'na iştirak edecek.

7-Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kayserispor-Kasımpaşa ve Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor maçları yapılacak.

8- Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 22. haftası, Galatasaray-Çanakkale Belediyespor, Seramiksan-Fenerbahçe ve Bursa Büyükşehir Belediyespor-VakıfBank maçlarıyla başlayacak.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın