Dolar
32.48
Euro
34.73
Altın
2,337.94
ETH/USDT
3,129.80
BTC/USDT
63,797.00
BIST 100
9,915.62
Gündem

Çukurca'da bir asker şehit oldu

TSK'dan yapılan açıklamada, "Hakkari/Çukurca Zer Tepe Üs bölgesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırı sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur." denildi.

09.02.2018 - Güncelleme : 10.02.2018
Çukurca'da bir asker şehit oldu

ANKARA

Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK), Hakkari'nin Çukurca ilçesi Zer Tepe üs bölgesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda bir askerin şehit olduğu bildirildi.

TSK'den yapılan bilgilendirmede şunlar kaydedildi:

"9 Şubat 2018 tarihinde Hakkari/Çukurca Zer Tepe Üs bölgesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırı sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz."

Şehidin cenazesi Gebze'ye getirildi

Van'dan uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na nakledilen şehit Piyade Sözleşmeli Er İlker Ağçay'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, daha sonra cenaze aracıyla Kocaeli'nin Gebze ilçesine taşındı.

Şehidin naaşı, askerlerin omuzlarına alınarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi morguna konuldu. Bu sırada şehidin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. 

Şehit Piyade Sözleşmeli Er İlker Ağçay'ın cenazesi bugün öğle vakti Gebze ilçesinde düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın